Worldwide vintage – #1

Skin Diver – Bifora 115

Worldwide vintage – #1.

 

Mange mennesker tror, at alle vintage ure stammer fra Swiss, dog er det ikke tilfældet. Ure er til alle tider blevet produceret på worldwide scale, hvorfor det er muligt at finde ure fra alle afkroge af verden.

Bifora 115

Herreur fra Birfona i modellen ”Skin Diver – Bifora 115”

 

Tysk kvalitet

Kvaliteten på ure fra Swiss er som udgangspunkt altid at foretrække, dog findes der ure fra andre lande, der tilbage i perioden fra 1940-1970 aldrig blev anerkendt på samme niveau som deres nære slægtninge fra Swiss. Dette til trods for, at urværkerne i disse ure snildt kunne og stadig kan måle sig med nogle af Swiss producenternes produkter.

Hos WristChronology sælger vi normalt udelukkende Swiss made vintage ure, dog støder vi fra tid til anden på ure, der ikke er produceret i Swiss. I den forbindelse er vi kommet i besiddelse af et ganske specielt German made dykkerur fra producenten Bifora.

Bifora 115

 Her får du muligheden for, at kunne trække et vintage ur om håndledet.

 

Uret er fra perioden 1965 – 1975 og er et yderst sældent fund for en samler eftersom Bifora er kendt for at være en af de få producenter i verden, der produceret og samlede alle deres ure in-house. Bifora var tilmed blandt de første pionere på området for armbånd ure i Tyskland. Bifora var den første tyske producent, der udviklede et stabil urværk til manuelle såvel som automatiske ure.

Bifora 115

Vi starter WorldWide Vintage med et tilbud på et stk. Bifora 115 – Skin Diver

Pris DKK 1800*.

Da vi på vores webshop udelukkende forhandler Swiss made ure, har vi valgt at udbyde disse NONE Swiss made ure via vores facebook fanpage, hvor du over de næste mange måneder vil få mulighed for at få fingrene i nogle af de billigere worldwide vintage ure.

 *Bemærk at urene i Worldwide serien ikke er blevet serviceret eller renset, dog går urene perfekt og holder tiden over 24 timer. Alle ure i Wolrdwide serien sælges derfor uden garanti. Ønsker du at købe uret tilbyder vi dig at få det renset til spotpris á DKK. 750.

 

HUSK:

…hvis du er på udkig efter et vintage ur? – Så følg os på Facebook ved at “Like” vores fanpage.