Cyma – since 1862

Cyma – since 1862

Cyma er et af ​​de ældste schweiziske urmærker og kan dateres tilbage til 1862. Hvis du er udkig efter et Cyma ur, kan du naturligvis vælge et ur fra deres nye midlertidige moderne design. Alternativt kan du vælge at gå på jagt efter et, i håb om at finde at finde det helt perfekte vintage Cyma ur som fremadrettet vil være et af ​​dine mest værdsatte ejendele. Et Cyma ur er et respekteret ur blandt ur entusiaster, eftersom deres ure har en lang historie baseret på eksklusivitet og ikke mindst højeste kvalitet – et koncept de stadig er kendt for den dag i dag.

 

Cyma-Cymaflex-500x550 001

Manual wind Cyma cal.458 movement – Chock resisting Cymaflex system

 

Schweiziske –  quartz, automatiske & manuelle – urværk.

Mange Cyma ure er lavet med pålidelige urværk fra Quartz, som er batteridrevne og generelt mere præcis end mekaniske ure, fordi med færre bevægelige dele, er der mindre plads til fejl. De fleste forbrugere elsker Cyma quartz modeller, fordi de er enkle ure, der ser godt ud og angiver tiden 100% korrekt. Men for rigtige ur entusiaster, handler det ikke om at bære eller eje de masseproduceret Quartz modeller, men i stedet om at have et Cyma ure med schweizisk produceret manualle eller automatiske kaliber/urværk fordi, der er noget ganske specielt ved at have et ur men manuel optræk eller for den sags skyld et ur, der kører på kinetiske energi produceret af dit eget håndled. Andre Cyma ure er mere limited og derfor en hel del dyrere end de manuelle og automatisk. Disse ure er repræsenteret ved automatiske ure med kronometer certificering, hvilke betyder at deres automatik er bygget til at være top præcisions ure – der altid angiver tiden 100% korrekt – no battery required.

Cyma watch

Cyma Military WWW Sub Second Vintage Watch

 

Vintage Sports ure fra Cyma

Cyma tilbyder et stort udvalg af sports-ure. De kommer med rem i rustfrit stål eller læder eller stof. Deres sports kollektion er kendt som ”Navy Star” kollektionen med nyttige kombinationer at detaljer som kronograf og Tachymeter  scala. Yderligere var de allerede i 1940 – 1960 kendt for at være vandtætte på helt op til 100 meter. Nogle ure fra deres Navy Star Collection kommer i ret specielle farver som orange eller grøn. Disse ure er bygget til at være ekstremt holdbare og kan derfor tåle lidt af hvert i et magasin fra 1954 skriver producenter om uret; er lavet til at overleve selv de hårdeste situationer.

Cyma watch

 Vintage Cyma – Navy Star – Sports watch

Chock resisting Cymaflex system

Snart tilgængeligt på www.WristChronology.com

 

Dress ure fra Cyma

Cyma producerer også en masse klassiske dress watches – ure vi i dag kender som vintage dress watches. Er du på udkig efter noget mere klassiske og elegant. Så er deres ”Nineteen Forty” kollektion noget du bør kigge efter. Disse ure har altid runde urkasser og har romertal ved timeindex. Cyma har også en ”Silver” kollektion, der er kendetegnet ved en særlig klassisk enkelthed ligeledes med romertal timemarkeringer. Deres ”Dominator” kollektion har ure i et unikt og moderne rektangulære design. Cyma kollektion af ”Imperium ure” er bestemt også interessante – De er i nogle tilfælde rektangulære, men er også produceret i cirkulære urkasser. Deres ”Imperium XL” er lavet med smarte funktioner som ekstra gangreserve til deres automatiske modeller samt dobbelt tidszoner, hvilke som giver dig det nøjagtige tidspunkt i andre dele af verden.

cyma watch

 Vintage Cyma watch – Automatic with Date

Chock resisting Cymaflex system

Snart tilgængeligt på www.WristChronology.com

 

Vintage Cyma ure kommer i flere variationer

Mange af Cyma dress watches kommer med fine læderremme og yderst diskrete sager med et særdeles underspillet look. Der er også mange andre modeller, der  kommer i stål armbånd, hvis du kan lide fornemmelsen af ​​koldt stål svøbt rundt om håndleddet, så er det måske noget for dig. Nogle Cyma dress watches er produceret med two tone dials/skiver, andre er lavet i guld eller stål. Der er limited modeller, som endda er udsmykket med diamant skær og interessante kombinationer som kalender-funktioner, store datoer og small, sub eller certre seconds.

 

HUSK:

…hvis du er på udkig efter et vintage ur? – Så følg os på Facebook ved at “Like” vores fanpage.