KOM TIL UR-EVENT OG COCKTAIL FREDAG DEN 8. MARTS PÅ THE VAULT

Skrevet af  d. februar 24, 2013

KOM TIL UR-EVENT

 

I morgen lægger jeg vejen forbi Go’ Morgen Danmark klokken cirka 8.30, hvor det vil handle om ure. I selv samme forbindelse har flere spurgt ind til et ur-event, så hvorfor ikke gøre noget ved ønsket. Det er hermed gjort. Og du er inviteret. Det er i øvrigt gratis at deltage, og det handler blandt andet om vintageure.

kom til ur event 01

En ting er at surfe nettet tyndt for ure – noget andet er at prøve dem på. Og få en historie om de tikkende herligheder. Og hvorfor ikke trykke hånd med ligesindede over en cocktail, mens der bliver talt og prøvet herlige ure? Ganske kort fortalt er det, hvad der kommer til at ske fredag den 8. marts på cocktailbaren The Vault i Lille Kongensgade 16, København K.

Urene, der vil blive vist frem, er alle fra Wristchronology.com, og sælges nyservicerede og med garanti. Og der skulle være noget for enhver smag og pengepung.

kom til ur event 02

Vi begynder klokken 17, og der er gratis velkomstdrink fra klokken 17 til 17.30. Derudover tilbydes der to cocktails for en pris frem til klokken 22. Prisen for at deltage? Nul kroner. Til gengæld skal du tilmelde dig på nk@my-pleasure.dk, og din tilmelding er bindende. Vi skal minimum være 40, for at arrangementet bliver en realitet, så spænd et ur om håndleddet, tag en ven med og kom med til en fantastisk aften.

WristChronology urevent - vintage ure omega, breitling, rolex, www.wristchronology.com

Det vil være muligt at tilkøbe en omgang sushi – 10-12 stykker – for en hundredekroneseddel, hvis du nævner det i din mail reservation.

WristChronology urevent - vintage ure omega, breitling, rolex, www.wristchronology.com

Ganske kort:
*
Event med cocktails, vintageure, håndtryk og “netværk”
*
The Vault, Lille Kongensgade 16, København K

Fra klokken 17 og frem

Bindende tilmelding på nk@my-pleasure.dk
*
Oplys venligst navn(e), og eventuelt ønske om tilvalg af sushi.
*
Husk noget pænt om håndleddet!

Besøg The Vault på Facebook her

Besøg WristChronology på Facebook her