Hirsch – urrem for en feinschmecker!

logo hirschsss

 

 

Hirsch remme

WristChronology har som den eneste net-butik i verden fået tilladelse til at sælge verdens mest anerkendte mærke, når det kommer til urremme – online! Årsagerne hertil er flere bland andet;

  • vores unikke forretningsmodel
  • vores eksklusive ur-events
  • og ikke at forglemme –   vores eksklusive kundesegment med smag for kvalitet.

 

Introduktion til Hirsch

Firmaet blev stiftet i 1765, hvor virksomheden havde fokus på forarbejdning af læder til sko-, tasker-, sadler- samt øvrige læder-produktioner.

 

geschichte_01_5bcb9cca1a

 

1945 – Første urrem

I 1945 producerede Hirsch kvaliteten i højsæde sin første ur-rem. Remmen blev fremstillet i overensstemmelse med traditionerne fra det gamle sadelmager håndværk. En tradition & metode firmaet Hirsch i løbet af de næste 10 år forfinede til perfektion og i sidste ende udmundende i tilkomsten af en særlig produktionsmetode firmaet stadig anvender til dags dato og som de med sikkerhed vil anvende i mange år fremover.

 

hanshirsch_01_6909aa001d

 

1955 – Rembordé teknik

Hans Hirsch udvikler en metode der sikre , at man problemfrit kan binde overlæderet til foret under fremstilling af en urrem. Denne metode, som i sin tid blev patenteret af Hirsch, er den dag i dag stadig en den førende metode og betegnes stadig under navnet HIRSCH Rembordé teknik og er nu til dags en standard i den verdensomspændende ur armbånds industri.

 

rembordieren_01_9ba2869e39

 

Produktet, metoden og deraf den suveræne kvalitet har over de seneste 50 år sikret Hirsch international anerkendelse. En anerkendelse der samtidig har indskrevet firmaet i en unik position som førende producent af læderremme i verden.

Firmaet har i mange år produceret læder remme under firmanavnet Hirsch. Kvaliteten af disse produkter er ikke gået ubemærket hen, hvorfor firmaer som Omega, Panerai og selv danske George Jensen har valgt at lade Hirsch producere alle samtlige remme til deres ure.

 

Tænger dit ur til ny rem?

  • I så fald anbefaler vi på det kraftigste, at du investere i en Hirsch rem frem for andet mærke.
  • Ønsker du at få fremstillet en urrem i specielle mål, i bestemt materiale, til bestemt anledning eller af skindet fra et dyr du selv har skudt? – Så er det nu en mulighed – ”costume made” uremme fra Hirsch – priserne begynder ved DKK 1550.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere eller bestil direkte online..

 

wrischronology

 

HUSK: En Hirsch rem er det bedste valg når det komme til udskiftning af rem til dit vintage ur…

”Urrem skæres af ét stykke læder og behandles kun med naturlige, vegetabilske garvestoffer. Ydre påvirkninger som sol, vind og vand tilføjer urremmen en unik patina, som afspejler dens bærerens livsstil.”

– WristChronology

 

Køb din Hirsch rem her

Se hele vores udvalg i kategorien Hirsch

 

Eller prøv en vintage NOS-Hirsch rem

Se hele vores udvalg i kategorien NOS-Hirsch

 

HUSK:

…hvis du er på udkig efter et vintage ur? – Så følg os på Facebook ved at “Like” vores fanpage.